Revolutionerande solteknik

Kraftfull solenergi från hela takytan

370 W

Kraftfulla paneler

30 års

Garanti

Certifierat brandmotstånd

Lågt CO2-avtryck

Framtidens soltak, vad innebär det egentligen?

Framtidens tak består helt av solpaneler. Det innebär att solpanelerna utgör själva taket. Solpanelerna monteras direkt på råsponten följt av en underlagsduk och ett innovativt ventilationssystemDetta gör att SunRoof fyller precis samma funktion som ett traditionellt tak med en viktig skillnad – förnybar energi produceras från hela takytan. 

SunRoof ger fördelarna av kraftfull solenergi utan kompromisser med varken funktionalitet, design eller hållbarhet.  Det skyddar huset mot väder, fukt och vind och hindrar fåglar och andra djur att bygga bon under panelerna. 

display for auto-emails (zapier)

Upptäck kraften i ditt hem

Få en offert anpassat för ditt hus

Kraftfull solenergi ska löna sig i flera årtionden

Nybygge

Vid nybygge finns alla de bästa förutsättningarna att lägga ett soltak framför ett traditionellt tak. Förutom att arkitekten och SunRoof tillsammans kan ta hänsyn till taket och panelernas storlek, är det också ett extra miljövänligt alternativ och en smart investering som ger dig återbäring. Med ett soltak betalar taket tillbaka sig själv inom ett antal år, höjer värdet på ditt hem och sänker dina elkostnader.

Takbyte

Om du är i behov av ett takbyte är ett soltak ett modernt och hållbart alternativ. Soltaket fyller samma funktion som ett traditionellt tak och vi utför takbytet åt dig. Vi river ditt nuvarande tak ända ned till råsponten, lägger ny råspont vid behov, följt av en högkvalitativ underlagsduk och ett innovativt konstruktionssystem som solpanelerna monteras på. SunRoof ger ett sömlöst och stilrent utseende som designmässigt passar alla hustyper.

Få en offert

Ett smartare val

Den senaste SunRoof-tekniken maximerar fördelarna med att investera i förnybar energi och är den mest kostnadseffektiva lösningen på lång sikt. Med vår ständigt stigande energianvändning är det viktigt för oss att ditt SunRoof innebär en ekonomisk trygghet för dig både idag och i framtiden. Bli mindre beroende av stigande elpriser och säkerställ din egen kraftkälla även vid lokala strömavbrott.

Glas-glas paneler av högsta kvalitet

Glas-Glas paneler är marknadens premium paneler och känneteckas av högre effektivitet och bättre hållbarhet än tidigare generationens solpaneler. Panelerna hanterar värmen bättre vilket säkerställer en högre och mer långvarig effekt. Vi kan därför garantera 30-års produkt- och effektgaranti.

Framtidens taklösning

Få en offert

Traditionellt tak

Traditionellt tak

+ solpaneler

Soltak från SunRoof

Design utan kompromisser

SunRoof har utvecklats och designats i Sverige och kännetecknas av minimalism, kvalitét, hållbarhet och kraft. Den ultralätta och sömlösa designen smälter väl in i hemmets arkitektur – oavsett om du har en äldre, traditionell eller nybyggd villa.

Kraften i en Virtuell Power Plant

SunRoof skapar Europas största Virtuella Power Plant. Det innebär att alla soltak, oavsett distans, virtuellt kan kopplas ihop för stora fördelar för både ägaren och samhället. Inom kort kommer du att kunna dra nytta av fler innovativa och hållbara framtidslösningar.

Upptäck den potentiella kraften i ditt hem

Fyll i formuläret nedan för en skräddarsydd offert

Vi använder endast dina uppgifter i syfte att förbereda och presentera ett (icke-bindande) erbjudande.